DOULA mai - synnyttäjä / vauva / perhe / yhteisö

iskulause

 
Doulapalvelut

-also in English-

PÄIVITYS, TAMMIKUU 2020 - En doulaa tällä hetkellä aktiivisesti elämäntilanteeni vuoksi. Jos etsit itsellesi doulaa, kannattaa tutustua Suomen doulat ry:n doulahakuun, josta löydät yhdistykseen kuuluvien doulien tietoja. Haku täydentyy ja päivittyy jatkuvasti:  www.suomendoulat.fi/doulahaku 
DOULAPAKETIT

Olen toiminut doulana vuodesta 2015 ja saanut kulkea jo monen perheen synnytysmatkalla mukana. Tavoitteenani on sertifioitua vuoden 2019 aikana. HUOM! En veloita ennen sertifiointia käypää työkorvausta (600-1200€) synnytysdoulauksesta. Doulapaketin hinta määräytyy aina sopimusajankohdan mukaisesti! Doulaan TYKS:issä ja Lohjalla. Lohjalla synnyttäessä kiinteä matkakulukorvaus 100e (per edestakainen matka).

SYNNYTYSDOULA (Birth doula) - Turku ja lähialueet

Jos pohdit olisinko juuri sinulle sopiva doula, voimme sopia tutustumistapaamisen.  Tutustumistapaaminen ei sisällä valmennusta, vaan se on mahdollisuus tavata 
ja kuulostella voisinko minä olla kaipaamasi tuki synnytysmatkallasi. 

Tapaaminen (30min) on maksuton, eikä sido mihinkään!


maiDoula -paketti

Jos valitset minut doulaksesi, tapaamme 2 kertaa ennen synnytystä ja 1 kerran synnytyksen jälkeen (yhteensä 3 kertaa), tapaamisten sisältö sovitaan aina yksilöllisesti, riippuen synnyttäjän ja perheen toiveista ja tarpeista. Päivystys raskausviikolta 38+0 synnytykseen asti. Päivystys on mahdollista sopia alkavaksi myös ennen rv38 (pakettiin kuuluva päivystysaika 4 viikkoa). Mahdollisuus varadoulaan perheen niin toivoessa.


Saat tietotaitoni ja doulan jatkuvan tuen lisäksi käyttöösi mm. synnytyskirjallisuutta ja lehtiä, TENS-laitteen, guashakamman, rebozoliinan ja opastusta niiden käyttöön. Doulapakettiin kuuluu 2 viikon kantovälinevuokraus, tämän lisäksi 
kantovälineitä on mahdollista vuokrata alennettuun hintaan jatkossakin. Perheellä on myös mahdollisuus ostaa perhedoulan palveluita alennettuun hintaan.

Edellä kuvaillun doulapaketin hinta on 585€ + alv. 24%  = 725€

Synnyttäjän tai perheen niin toivoessa on mahdollista sopia sekä suppeammasta paketista, että lisätapaamisista tarpeen mukaan, näiden korvauksista sovitaan aina erikseen. Kulukorvaus sisältää matkakulut Turun sisällä (lähikunnat sopimuksen
mukaan). Tapaamiset järjestetään usein kotikäynteinä. Doulan työstä voi olla mahdollista saada kotitalousvähennystä kotona tehdyn työn osalta! 

Doulaan mielelläni myös kotisynnytyksissä! Suunniteltu kotisynnytys on aina harkittu ja hyvin henkilökohtainen päätös. Pidän tärkeänä, että perheillä on mahdollisuus valita itse synnytyspaikkansa. Tunnen käytännön järjestelyt ja voin tarvittaessa auttaa perhettä niissä. Kysy Doula main homebirthDoula-paketista <3


miniDoula -paketti, edullisempi vaihtoehto!

miniDoula-paketti on sinulle, jolle riittää kevyempi tuki. Tapaamme 1 kerran ennen synnytystä ja 1 kerran synnytyksen jälkeen (yhteensä 2 kertaa), tapaamisten sisältö sovitaan aina yksilöllisesti, riippuen synnyttäjän ja perheen toiveista ja tarpeista. Päivystys raskausviikolta 39+0 synnytykseen asti. Päivystys on mahdollista sopia alkavaksi myös ennen rv39 (pakettiin kuuluva päivystysaika on 3 viikkoa). Mahdollisuus varadoulaan perheen niin toivoessa!


Saat tietotaitoni ja doulan jatkuvan tuen lisäksi käyttöösi mm. synnytyskirjallisuutta ja lehtiä, TENS-laitteen, guashakamman, rebozoliinan ja opastusta niiden käyttöön. Doulapakettiin kuuluu 2 viikon kantovälinevuokraus (arvo 20e), tämän lisäksi 
kantovälineitä on mahdollista vuokrata alennettuun hintaan jatkossakin. Perheellä on myös mahdollisuus ostaa perhedoulan palveluita alennettuun hintaan.

Edellä kuvaillun doulapaketin hinta on 520€ + alv. 24%  = 645€ 

pikaDoula ja päivystys -Turku ja lähialueet

Joskus doulan tarve voi ilmetä yllättäen. Synnyttäjä/perhe päätyy haluamaan doulan lähellä laskettua aikaa tai jopa sen jälkeen tai he toivovat doulan päivystävän esimerkiksi tietyn aikavälin, jolloin puolison tai muun synnytyskumppanin ei ole mahdollista päästä paikalle synnytykseen. Myös pidemmät päivystysajat kuin 2 viikkoa ovat sovittavissa, myös ennen rv 39. Päivystysajan hinta määräytyy aina yksilöllisesti sovitun päivystysajan pituuden ja perheen toiveiden mukaan.

mai tarjoaa myös pikadoulausta, jossa doula keskustelee synnyttäjän kanssa puhelimitse tai sähköpostitse hänen toiveistaan synnytyksen suhteen. Voimme tavata, jos se aikataulujen puitteissa on mahdollista järjestää, sillä 
doulapakettiin voi yhdistää myös synnytysvalmennusta tai doulatapaamisen (lisähintaan 50e, norm. 100e). Doula on mukana synnytyksessä ja tapaa perheen kerran synnytyksen jälkeen. Pikadoulauspaketti on saatavilla aikaisintaan rv 38 alkaen. Hinta päivystysajan toivotun pituuden mukaan. TENS-laite saatavilla, jos laitteita on vapaana.

Pikadoulaus, päivystys max. 2 viikkoa – 475€

hetiDoula

Hetidoulaus on kevyin doulatuen muoto. Voit vielä synnytyksen ensimerkkien aikana ottaa yhteyttä doulaan ja pyytää hänet synnytykseen mukaan. Voin tukea synnytyksen alussa myös etänä, puhelimitse tai viestein. Hetidoulaus ei sisällä etukäteistapaamisia tai valmennusta, mutta hetidoulapakettiin voi yhdistää myös valmennusta. Joskus synnyttäjä (ja mahdollinen puoliso) käyvät synnytysvalmennuksessa ja jäävät vielä miettimään doula-asiaa. Doula ei päivystä, mutta hän tulee paikalle, jos suinkaan pystyy sen järjestämään! Perhe ottaa siis tietoisen riskin siitä, että doula ei ole välttämättä tavoitettavissa tai heti vapaana. Hetidoulaus maksetaan välittömästi kun doulan pääseminen paikalle on varmistunut (verkkokaupan kautta maksettuna mahdollisuus maksaa myös luottokortilla, laskulla tai osamaksulla). 

Tällä hetkellä teen hetidoulauksia vain niin, että synnyttäjä/perhe on etukäteen ottanut yhteyttä kysyäkseen tästä mahdollisuudesta. Saat kaksi päivystyspuhelinnumeroani ja keskustelemme siitä, miten olen saatavilla tulevina viikkoina. Doulalle on suuri apu, jos hänellä on apunaan äidin kirjoittama synnytystoivelista. Kokeneen doulan on mahdollista lähteä mukaan ja tukea myös ilman mitään ennakkotietoja! 

Hetidoulaus - 375€ (sis. ALV 24%)

Minua on mahdollista tavata mm. Doularyhmä Å:n doulailloissa ja Aktiivinen Synnytys ry:n keskusteluilloissa, olen useimmiten paikalla. Tule rohkeasti juttelemaan ja tutustumaan!


KAIKKI DOULAPAKETIT ON MAHDOLLISTA MAKSAA KOTTON VERKKOKAUPAN KAUTTA MYÖS LUOTTOKORTILLA, LASKULLA TAI OSAMAKSULLA.

PERHEDOULA (Post partum Doula) - Turku, Kaarina, Raisio ja lähikunnat

Perhedoulana tuen juuri sillä tapaa, mikä tuntuu perheelle sopivalta. Voin tukea imetyksessä, kantovälineiden käytössä, vauvan hoitoon liittyvissä asioissa, laittaa ruokaa tai hoitaa arkisia askareita, kuunnella äidin synnytystarinaa, hemmotella äitiä ja antaa hänelle aikaa. 

Kotikäynnit, 45€/tunti + matkakulut, teen kotikäyntejä Turussa ja lähikunnissa. 
Doula-asiakkaille sopimuksen mukaan.


Yksityiset keskustelut ja synnytysvalmennus

Tarjoan yksityistä valmennusta ja doulan tukea myös ilman synnytyspäivystystä. Järjestän myös synnytysvalmennusta ryhmille, sekä erilaisia workshoppeja! Näistä kaikista löydät lisätietoa Synnytysvalmennus -sivun alta.