DOULA mai - äiti / vauva / perhe / yhteisö

iskulause

 

 Elle TENS ja muut äitiys/synnytystuotteet

-also in English-
 

 
HUOM! Kotton kivijalkakauppa on toistaiseksi suljettu remontin ajan - TENS-laitteiden ja muiden odotus/synnytystuotteiden noudot varastoltamme Vähä-Heikkilästä erikseen sovittuina aikoina! Myös postitettuna Kotton verkkokaupan kautta.

TENS-LAITE JA VUOKRAAMO (huom! kantovälinevuokraus seuraavalla sivulla)
 

TENS-laite: Elle TENS on tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen ja jälkisupistuksiin. TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. Impulssit auttavat vapauttamaan kehon luontaisia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten tehokkaita endorfiineja. Elektrodit asetetaan alaselkään, samalle alueelle, jossa kulkevat myös kipuaistimuksia aivoihin kuljettavat hermot. Impulssit sekä häiritsevät viestien kulkemista että auttavat paikallisesti, aiheuttamalla kilpailevan tuntemuksen supistukselle. Boostin painaminen myös rytmittää synnytystä mukavasti. Rytmi usein tuo mukanaan hallinnantunnetta, mikä jo itsessään auttaa kivunhallinnassa. Sama tuntemus, joka muuten saattaisi tuntua erikoiselta, tuntuukin synnytyksessä supistusten aikana miellyttävältä ja helpottavalta! Elle TENS-laitteessa on erittäin laajat säätövaihtoehdot, joten löydät siitä sopivan tehon niin synnytyksen alku- kuin loppuvaiheessa. 

Lisää tietoa Doula main TENS-laitevuokrauksesta ja TENS-laitteen käytöstä synnytyksessä löydät täältä 
https://www.kotto.fi/tens

 

  • TENS -laite 40€/4vko -> (Elle TENS, mukana yhdet henkilökohtaiset elektrodit), tarvittaessa lisäelektrodit 10€
    (Aktiivinen Synnytys ry:n jäsenille 35€/4vko, doula-asiakkailla TENS kuuluu paketin hintaan)
  • Pähkinäpallo 15€/4vko
  • TENS ja pähkinäpallo yhdessä 50€/4vko (AKSY:n jäsenille 45€/4vko)
  • Synnytysamme 90€/4vko (La Bassine Professional, mukana lisävarusteet + henkilökohtainen suojamuovi)
    Doula-asiakkaille 50€/4vko
  • Rebozoliinat 20€/4vko ja Rebozo Technique Unfolded -opas (sopimuksen mukaan)
  • Äitiys- ja imetysvaatteita, lähinnä mekkoja ja muita juhlavampia vaatteita -> vuokraamo muuttaa Kottoon!

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET SÄHKÖPOSTITSE  > vuokraamo (a) doulamai.fi

 

Vuokraamo toimii Kottossa - Kotton muuton vuoksi noudot toistaiseksi varastoltamme Vähä-Heikkilästä! Kotto on raskaus- ja imetysajan tuotteisiin, sekä kantovälineisiin erikoistunut perhepuoti, josta löytyy arkea helpottavia ja ihastuttavia tuotteita niin lapsille kuin aikuisille! Verkkokauppa palvelee myös muuton aikana!