DOULA mai - synnyttäjä / vauva / perhe / yhteisö

iskulause

 

 Elle TENS ja muut äitiys/synnytystuotteet

-also in English-
 

 
TENS-LAITEVUOKRAAMO ON TAUOLLA KOTTON OLLESSA SULJETTUNA 10.2.-8.3.2020

TENS-laitteita vuokraa mm. Aktiivinen synnytys ry:n paikallislainaamot ja monet itsenäiset doulat! Helsingissä TENS-laitteita vuokraa myös lastentarvikeliike Ipanainen.


TENS-laitteet postitettuna tai noudettuna Kotton Turun varastolta Martista!


TENS-LAITE JA VUOKRAAMO (huom! kantovälinevuokraus seuraavalla sivulla)
 

TENS-laite / Elle TENS on tehokas lääkkeetön kivunlievityskeino synnytykseen ja jälkisupistuksiin. TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation, transkutaaninen hermostimulaatio) tarkoittaa heikkojen sähköimpulssien lähettämistä ihon läpi hermokudokseen elektrodityynyjen avulla. Impulssit auttavat vapauttamaan kehon luontaisia kipuja lievittäviä kemikaaleja, kuten tehokkaita endorfiineja. Elektrodit asetetaan alaselkään, samalle alueelle, jossa kulkevat myös kipuaistimuksia aivoihin kuljettavat hermot.

Impulssit sekä häiritsevät kipuviestien kulkemista että auttavat paikallisesti, aiheuttamalla kilpailevan tuntemuksen supistukselle, jolloin supistustuntemusta ei koeta yhtä voimakkaana! Boostin painaminen myös rytmittää synnytystä mukavasti. Rytmi usein tuo mukanaan hallinnantunnetta, mikä jo itsessään auttaa kivunhallinnassa. Sama tuntemus, joka muuten saattaisi tuntua erikoiselta, tuntuukin synnytyksessä supistusten aikana miellyttävältä ja helpottavalta! Elle TENS-laitteessa on erittäin laajat säätövaihtoehdot, joten löydät siitä sopivan tehon niin synnytyksen alku- kuin loppuvaiheessa. 

Lisää tietoa Doula main TENS-laitevuokrauksesta ja TENS-laitteen käytöstä synnytyksessä löydät linkin takaa. Laitteen saatavuus tulee varmistaa sähköpostilla ja varaus/tilaus tehdään verkkokaupassa

https://www.kotto.fi/tens

 

  • TENS -laite 40€/4vko. Aktiivinen Synnytys ry:n jäsenille 35€/4vko, doula-asiakkailla TENS kuuluu paketin hintaan! (Elle TENS, mukana yhdet henkilökohtaiset elektrodit, tarvittaessa lisäelektrodit 10€)
  • Synnytysamme 100€/4vko. Doula-asiakkaille 50€/4vko, kuuluu mukaan HomeBirth-pakettiin! (La Bassine Professional, mukana lisävarusteet + 1kpl henkilökohtainen suojamuovi) 
  • Rebozoliinat 20€/4vko. Useimmissa doulapaketeissa kuuluu paketin hintaan!
    (synnytys- ja raskauskäyttöön suunniteltu Antaman käsinkudottu rebozo 2,7m - useita värejä)
    Rebozo Technique Unfolded -opas sopimuksen mukaan!
  • Äitiys- ja imetysvaatteita, lähinnä mekkoja ja muita juhlavampia vaatteita -> vuokraamo muuttaa Kottoon, kysy saatavuutta sähköpostilla vuokraamo (a) kotto.fi

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET SÄHKÖPOSTITSE  > vuokraamo (a) doulamai.fi

 

Vuokraamo toimii Kottossa - Kotton muuton vuoksi noudot toistaiseksi varastoltamme Martista (pyydäthän osoitteen erikseen)! Kotto on raskaus- ja imetysajan tuotteisiin, sekä kantovälineisiin erikoistunut perhepuoti, josta löytyy arkea helpottavia ja ihastuttavia tuotteita niin lapsille kuin aikuisille!