DOULA mai - synnyttäjä / vauva / perhe / yhteisö

iskulause

 
Synnytysvalmennus - Turku ja lähialueet
Yksin tai ryhmässä!

 

SYNNYTYSVALMENNUS RYHMÄSSÄ 

Tilauksesta Luottamusta synnytykseen -synnytysvalmennukset ryhmille. Saatavilla on myös erilaisia lyhyempiä workshoppeja (mm. Rebozorentoutus, Synnytyslaulu ja Kivunhallinta synnytyksessä). Lisäksi Doula mai tarjoaa yksityisvalmennusta, siitä lisää alempana. Ryhmävalmennukset ja workshopit järjestetään Turussa. Synnytysvalmennukseen osallistuneet voivat lainata TENS-laitetta alennettuun hintaan.

Voitte itse kerätä sopivan ryhmän odottajia ja sopia valmennuksen omiin aikatauluihinne ja tarpeisiinne sopivaksi. 

Kivunhallinta synnytyksessä - 2h workshop
Ilta on toiminnallinen ja käymme sen aikana läpi erilaisia tapoja hallita kipua ja huolehtia, että synnyttäjällä olisi mahdollisimman hyvä olla. Pääpaino on erilaisissa menetelmissä, joilla synnyttäjä voi itse helpottaa oloaan ja joilla tukihenkilö voi auttaa synnyttäjää. Käsittelemme workshopin aikana myös lääkkellisiä kivunlievitysmenetelmiä, kunkin erityisiä puolia ja miten ja missä tilanteessa kutakin tyypillisesti käytetään. Tavoitteena on, että synnyttäjä voi koota läpikäydyistä menetelmistä synnytystyökalupakkiinsa ne, jotka tuntuvat hänestä hyvältä ja luontevalta. Kun menetelmiin on tutustunut jo etukäteen, niitä on luontevampi ja helpompi käyttää synnytyksessä ja niiden käytöstä pystyy tekemään tietoisia päätöksiä! 

Tämä valmennus on hyvää kertausta toissynnyttäjälle ja antaa paljon työkaluja ensisynnyttäjälle! Kivunhallinta synnytyksessä -workshop sopii erityisen hyvin silloin, jos sinulla ei ole mahdollisuutta järjestää aikaa kahdelle valmennuskerralle tai sinulla on jo tietoa ja luottamusta synnytykseen, mutta kaipaat lähinnä lisää työkaluja kohdata synnytyksen eri vaiheet.

Luottamusta synnytykseen - 2*2h synnytysvalmennus

Kahden kerran kokonaisuus, jossa käymme laajalti läpi synnytyksen kulkua, siihen valmistautumista ja millä tavoin synnyttäjä itse ja hänen tukihenkilönsä voivat helpottaa synnyttäjän oloa synnytyksen aikana. Valmennus räätälöidään aina ryhmäläisten toiveiden mukaisesti. Valmennus sisältää sekä keskustelua että erilaisia harjoituksia. Tässä valmennuksessa käymme läpi paljon samoja asioita kuin Kivunhallinta synnytyksessä - workshopissa, mutta sukellamme aiheeseen vielä syvemmälle! Tavoitteena on, että synnyttäjä voi suhtautua synnytykseen ja omiin voimiinsa synnyttäjänä luottavaisesti ja hänellä on hyvät valmiudet luovia erilaisten tilanteiden läpi ilman, että kipu muuttuu kärsimykseksi!

Suosittelen tätä keskustelevampaa ja laajempaa valmennusta, jos haluat käydä läpi mahdollisia edellisten synnytysten kipukohtia, synnytys pelottaa tai jännittää tai haluat valmistautua ensimmäiseen synnytykseesi tietoisesti ja luottavaisin mielin. Itse kävin toista lastani odottaessa laajan synnytysvalmennuskokonaisuuden ja koin että siitä oli huomattavaa hyötyä, vaikka olinkin jo synnyttänyt yhden lapsen. Jälkikäteen mietin, kunpa tuollaiseen valmennukseen olisi ollut mahdollista osallistua jo ensisynnyttäjänä! 

 


YKSITYISKESKUSTELUT JA YKSITYISVALMENNUS

Tarjoan yksityistä valmennusta ja doulan tukea myös ilman synnytyspäivystystä. Haluat sitten valmistautua tulevaan synnytykseen, käydä läpi aiempia synnytyksiä tai saada vinkkejä ja tietoa raskausaikaan ja synnytykseen, ota yhteyttä! Voimme sopia tapaamisista myös tuntiveloituksella tai räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan paketin. Jos haluat käydä läpi myös edellistä synnytystä tai aiempia kokemuksia, suosittelen pidempää kokonaisuutta, jotta ehdimme käydä kaikki aiheet läpi rauhassa  ja kiirehtimättä.

Kivunhallinta synnytyksessä - 1 tapaaminen (90-120min), keskitymme siihen, millaisia keinoja synnyttäjä ja tukihenkilöt voivat synnytyksessä käyttää, helpottaakseen synnyttäjän oloa. Sisältää TENS-laitteen ja guashakamman lainauksen (4 viikkoa). (100€)

Luottamusta synnytykseen - 2 tapaamista (tai yksi pitkä tapaaminen), ajankohta ja aiheet voidaan sopia synnyttäjän/perheen toiveiden mukaan. Sisältää TENS-laitteen, rebozoliinan ja guashakamman lainauksen (4 viikkoa). (200€)


Yksityisvalmennus tai keskustelu doulan kanssa - ennen synnytystä tai sen jälkeen. Saatat esimerkiksi haluta valmistautua uuteen synnytykseen tai käydä läpi vanhaa. Ei väliä onko synnytyksestäsi viikkoja tai vuosia, synnytyksen läpikäyminen voi olla hyödyllistä ja auttaa löytämään siitä uusia näkökulmia. Jokaisen synnytystarina ja kokemus on tärkeä! Keskustelut ovat aina luottamuksellisia. Tapaamisia on mahdollista järjestää kotikäynteinä tai muussa asiakkaan toivomassa paikassa. (50€/tunti + matkakulut)